Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl yol ile epey uyumludur. Beyaz zehir renkler ile dört dörtlük bir ahenk halindedir.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan kovuşturulma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Aşiyan sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyu elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı süssüz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Konut dekorasyonu kuruluşlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Bedduaşap ödememek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Merasimsiz ve çağdaş stilli temsil eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin hariçarı yansımasını sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu sistem yardımıyla autarı tahliye edilmesi sağlanır.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu sahaın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Griyi pembe sprey boya tonları ile buluşturmak istiyorsanız örtüsüz gri, pembe tonları ve krem renginin bir antrasit gri boya araya geldiği bu renk paletinden saye alabilirsiniz.

Antrasit renk beyit dekorasyonunda çağdaş ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Antrasit dolu ve koyu gri tonlarına ehil olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın ciğerindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek antrasit gri dekorasyon ve parke rengi ile palas bir şekilde harmoni esenlayabilir.

Report this wiki page